Texel - Uniek vogeloord

Samenstelling : Herman Scholten
Tekst & fotografie: Wim Janszen
Taal: Nederlands
Uitgave: Paperback
Druk: Full Color
Pagina's: 48
Afmeting: 148x210 mm (A5)
ISBN: 978-90-71295-11-9

Bears Publishing werkte al jaren samen met Wim Janszen voordat deze publicatie het daglicht zag. Janszen heeft een ongekend talent (en bijhorend geduld) als het gaat om het vastleggen van vogels en wilde dieren in de natuur van Nederland.
 

We hebben al eerder foto's van Janszen gebruikt in publicaties zoals Een halve eeuw na de watersnoodramp en Holland, Land van water, dijken en polders.

In deze editie komen de vaardigheden van de natuur fotograaf volledig tot uiting. Hij beschrijft de fascinerende flora en fauna van het Waddeneiland Texel.

De isolatie van het eiland en de daar bijbehorende rust maakt Texel een unieke habitat voor veel verschillende soorten dieren. In dit boek neemt Janszen je mee door verschillende plekken op het eiland (aangegeven op een satellietfoto) en vertelt wat voor vogels je er kan vinden*.

De sprankelende kleurenfoto's laten je de gevleugelde bewoners van het eiland van dicht bij bewonderen. Naast de natuur foto's zijn er natuurlijk ook beelden van karakteristieke Texelse landschappen door Herman Scholten. Texel - Uniek vogeloord is alleen verschenen in het Nederlands.

*Als je evenveel geduld hebt als hij natuurlijk.

Texel_Cover_01

Publicaties

HollandHerman Scholten

AmsterdamHerman Scholten

RotterdamHerman Scholten

Holland GuideHerman Scholten

Amsterdam GuideHerman Scholten

DelftHerman Scholten

Beleef ZwolleHerman Scholten

Andere publicatiesHerman Scholten

Bears Publishing
Fioringrasstraat 37
1313 LB | Almere

bears_publishing_NL_logo_01